Allmänt, Fritid, Tips

En roligare bussresa i Stockholm

Inom Stockholmsområdet finns det många bussbolag att välja mellan. Vissa satsar på snabba transporter. Vissa satsar på billigare priser. Men vilka satsar på roligare resor?

Självklart handlar resor om att komma fram till destinationen, eftersom att aktiviteten på plats ofta står som huvudsaklig agenda för sällskapet. Men visst blir det betydligt härligare att du och ditt sällskap tar er dit tillsammans? Att resa är ett sätt att skapa minnen och ha kul tillsammans. – Det var ju ändå rätt kul att Olle tog över micken och sjöng ”En busschaufför” vid senaste konferensresan.

Bussresan är även ett sätt att se både natur, djur, landskap, människor och städer på. Vårt Sverige är väldigt vackert och man hinner se mycket under en bussfärd.

Vad kan vara bra att tänka på då, när du börjar planera din busscharter?

  • En bekväm resa. En resa är alltid bättre och blir betydligt roligare om den är bekväm. Att den har nödvändigheter och utrustning för att du ska slippa tänka på när ni ska stanna för nästa toalettbesök eller att det är för varmt eller för kallt i bussen är därför måsten för det bussbolag du väljer.
  • Effektivisera sällskapets resande. Ett effektivt resande är helt enkelt att resa tillsammans. Du och ditt sällskap slipper dela på er och hitta flera sätt att ta er till destinationen på.
  • En prisvärd resa. Ja, självklart ska resan även vara prisvärd, och det blir den om bussbolaget du vill chartra buss av anpassar priserna efter resebehoven som du och ditt sällskap har. Det vill säga antalet resenärer, antalet behov av bussar, behovet av busstorlek och självklart – resesträckan.


Håbo buss är ett bussbolag i Stockholm som funnits i över 20 år och har lång erfarenhet inom branschen. Med sin kunskap och sitt engagemang för roligare resor, hjälper de sina resenärer att skapa sina reseminnen. Ta hjälp av dem du med när du ska chartra buss.

20 april, 2017

About Author

admin


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv