Fastighetsmäklare i Gävle
Hus & Hem, Tips

Fastighetsmäklare i Gävle

Gävle är en liten storstad på många sätt. Det är en stad i tillväxt och antalet invånare växer från år till år. Några flyttar hit för att plugga vid högskolan, andra byter hemstad medan vissa flyttar hem igen. Oavsett anledning för att flytta så står alla nya Gävlebor inför samma utmaning: Att hitta en bostad. Många menar att det är säljarens marknad i Gävle just nu och med bostadspriser som har ökat med 9% det senaste året så är det uppenbart att staden växer även där. Närheten till Stockholm och Arlanda krymper allt mer och enligt vissa är vi snart en förort till huvudstaden.

Vilken mäklare väljer du?

När staden och bostadsmarknaden växer, växer även helt naturligt antalet mäklare i staden. För den som står inför uppgiften att sälja en bostad är det första beslutet att välja vilken fastighetsmäklare man ska välja. Den stora välkända mäklarbyrån eller den mindre, personliga mäklaren? Valet är ditt. Det som kan vara bra att tänka på är personkemin och att hitta en mäklare som känns rätt för dig. Det är trots allt en av livets viktigaste affärer du står inför!

En bra affär

Kolla upp om mäklaren har nöjda kunder, koll på den lokala marknaden och ett tillräckligt stort engagemang för att du som säljare ska bli nöjd. För en bra affär kan det vara vettigt att se sig om bland fastighetsmäklare i Gävle och se vem som känns bäst för att din affär ska bli så bra som möjligt. För en bra affär vill ju alla göra!

24 maj, 2017

About Author

admin


2 COMMENTS ON THIS POST To “Fastighetsmäklare i Gävle”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv