Konferera med glädje och engagemang
Allmänt, Arbete, Tips

Konferera med glädje och engagemang

Konferenslokaler i Malmö finns det gott om. Men är man lite trött på att sitta på konferens i stela och typiskt urbana miljöer är det kanske dags att se sig om lite. Bara en kort biltur bort finns en hel del charmiga alternativ som ger inspiration och engagemang till konferensen.

Malmö är Sveriges tredje största stad där näringslivet frodas. Nya företag dyker upp dagligen och för många av dessa är konferenser ett bra sätt att sammansvetsa gruppen och samtidigt ta in nya kompetenser i verksamheten. Men en konferens utan inspiration och glädje blir oftast inte bra, och tyvärr kan en tråkig miljö påverka detta negativt.

Därför kan det vara klokt att söka konferenslokal utanför det urbana Malmöområdet, och låta charmen i det gamla skånska landskapet ingjuta ambition och inspiration i gruppen.

En unik konferenslokal – bara 30 minuter från Malmö

Bara 20 minuter från Malmö city ligger Vellinge kommun, i ett landskap som bara kan beskrivas som storslaget och stilfullt på samma gång. Närheten till Malmö, Malmö Airport och Trelleborg innebär goda kommunikationer, en förutsättning för att medarbetare enkelt ska kunna ta sig till och från konferensen.

Stallgården är ett av de bästa alternativen för konferens i Vellinge. Den charmiga lokalen i 1800-talsstil, i kombination med det vackra landskapet som omger gården, gör att glädjen stiger och inspirationen frodas. Stallgården är motsatsen till stelt och den inspirerande miljön öppnar upp för spännande samtal och stort engagemang. För konferens i närheten av Malmö finns inte många bättre alternativ!

4 september, 2017

About Author

admin


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv