Marknadsföra företaget med hjälp av godis
Tips

Marknadsföra företaget med hjälp av godis

Nu för tiden finns det otroligt många sätt att marknadsföra sig på, men ett lite enklare och roligare sätt att göra det på är dock vår allas favorit: godis med logga! Detta är den ultimata lösningen för att få folk att stanna vid din monter på mässan eller vid annan tillställning. Kanske vill du bygga en relation med människor som besöker kontoret?

De flesta människor har en liten godisråtta, ett tuggummifreak eller en halstablettsguru inom sig. Reklamgodis, alltså saker man kan tugga eller suga på, lockar många eftersom det inte är en tråkig broschyr som man annars tar med och slänger i närmsta papperskorg. Alternativt hittar man den ihopskrynklat i jackfickan eller handväskan tre månader senare för att då slänga i närmsta papperskorg.

Reklamgodis äts i stället gladeligen upp på stället

Företaget har lockat till sig en potentiell kund, med ett fysiskt lockbete, och kunden har fått ut något av företaget och kanske dessutom redan där skapat ett förtroende. De har fått något av dig som de faktiskt kan förbruka, sedan har du fått en potentiell kund i utbyte – kan det bli bättre?

Som vi vet, är vi alla olika. Inte minst i dagens samhälle som kan ses som en hejdundrandes berg- och dalbana gällande folks livsvanor. Någon älskar alla slags sötsaker, medan en annan helst undviker. Likaså gäller våra företag; ett företag vill uppmuntra till träning och hälsa, medan ett annat förespråkar något digitalt eller kanske rent av sötsaker.

På grund av detta varierande samhälle finns finns det många olika varianter av reklamkarameller att välja och vraka bland – lite gott och blandat. Vill ditt företag synas genom naturgodis, kakor, karameller, nötter eller tuggummi? Det är helt upp till dig och ditt företag vad ni tror passar er kundkrets bäst och vad som lockar mest. Men vem säger egentligen nej till ett litet snack efter ett givet snack?

19 juni, 2017

About Author

admin


ONE COMMENT ON THIS POST To “Marknadsföra företaget med hjälp av godis”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv