Njut av semestern i Sverige
Allmänt, Fritid, Tips

Njut av semestern i Sverige

Inför sommaren är det numera lika vanligt att besöka och utforska den svenska naturen som att åka till Kanarieöarna. Just naturen kring Sundsvall är oerhört vacker och värt ett besök. Där finns det Södra och Norra Stadsberget med dess fantastiska utsikt, ett tjugotal parker och grönområden i och kring Sundsvall samt Sidsjö naturreservat med mera. Som vilken storstad som helst i Sverige finns det dessutom flertalet hotell att välja på och valet kan påverka huruvida din semester blir en succé eller inte.

I frågan om semesterns succé eller inte är många överens om att lättillgänglighet, ett centralt läge, gym och bastu, ett bra pris samt ett personligt bemötande är viktiga kriterier när man bestämmer sig för vart man vill bo på semestern.

Best Western Hotel i Sundsvall

Det finns ett billigt hotell i Sundsvall som uppfyller dessa kriterier och mer därtill, nämligen Best Western Hotel Baltic. Hotellet är centralt beläget, tre stjärnigt och har anor från 1880-talet. Under de senare åren har hotellet därtill varsamt renoverats för att bevara den personliga sekelskiftescharmen från 1800-talet men man har samtidigt höjt standarden och komforten för att passa den moderna resenären. Flera av rummen har en fantastisk utsikt över Sundsvallsfjärden och varje rum är unikt inrett. På Best Western Hotel Baltic erbjuds du flera valmöjligheter så som enkel-, dubbel- eller familjerum, det finns även en svit att tillgå om man vill semestra lite utöver det vanliga. Därutöver erbjuder de dessutom uthyrning av fullt utrustade lägenheter för de som vill stanna i vackra Sundsvall under en längre tid. Hotellet erbjuder dessutom kostnadsfritt lån av cykel under säsong samt förmånliga priser på Karma SPA och deras behandlingar och spapaket. Det bästa med Best Western Hotel Baltic är att man inte bara är en gäst i mängden.

5 maj, 2017

About Author

admin


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv