Restylane – en naturlig injektion
Allmänt, Fritid, Tips

Restylane – en naturlig injektion

Injektionsbehandling. Vad tänker du på när du hör ordet? Tänkte du på alltför markerade kindknotor, läppar som ser ut att höra hemma i Ankeborg och ansiktsuttryck som har blivit så utslätade att alla känslor ser likadana ut? Eller tänker du på rynkor som slätas ut, en hud som återfår en lite ungdomligare lyster och ett naturligt resultat som absorberas av kroppen med tiden?

Om ditt svar är alternativ nummer två har du troligen redan hört talas om Restylane, och vet varför så många väljer det alternativet nu för tiden.

Det här är Restylane

Restylane är en kristallklar gel som tillverkas i Sverige. Idag är de ett av de främsta preparaten för injektionsbehandlingar i hela världen. Det har genomgått en lång rad kliniska studier och tester, alla med gott resultat.

Hemligheten, som inte är en hemlighet, är att Restylane är framtaget för att efterlikna kroppens egna hyaluronsyra så gott det bara går, helt utan animaliska produkter. Hyaluronsyra är det ämne i kroppen som binder vätska och gör att vår hy ser frisk, fyllig och slät ut. Detta ämne bryts ner i våra kroppar allt eftersom och kan göra att vi upplever oss själva som lite gråare, lite slappare och lite mindre lysande än vi gjorde i vår ungdom. När Restylane injiceras i vår hud, hjälper det till att återigen binda vätska och på så vis skapa spänst i huden. Det kan även ge fylligare läppar, skarpare ansiktskonturer och färre rynkor helt utan att påverka rörelser och uttryck i ditt ansikte. Och det allra, allra bästa är att behandlingen inte är permanent. Även om Restylane är framtaget för att inte brytas ner av kroppen alltför snabbt, så kommer det onekligen att ske med tiden. De gör att du fortfarande har ett val.

Och att du fortfarande kan se spelat förvånad ut när någon tror att du är ett decennium yngre än du faktiskt är. Minst!

18 augusti, 2017

About Author

admin


2 COMMENTS ON THIS POST To “Restylane – en naturlig injektion”

  1. Tristão Kaylyn skriver:

    La gestión de su Terminal Punto de Venta nunca ha sido tan rápida, fácil, económica y rentable como puede serlo con DAF ERP. Crezca con nosotros y expansione su marca abriendo nuevos locales o franquícias

  2. Angela Mabelle skriver:

    Prueba el software de gestión online daf erp tpv hosteleria, que administra y lleva la facturación de tu empresa de forma rápida y sencilla. olvida el tiempo perdido probando programas de facturación online lentos e incompletos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv