Schampo – bäst i test
Hus & Hem, Tips

Schampo – bäst i test

Det finns en uppsjö av produkter på skönhets- och hårvårdsmarknaden. Men hur vet man vilket schampo som funkar bäst på sitt eget hår? När man läser olika bäst i test ser man så väl att det skiljer sig mellan olika testpaneler i tycke och smak. Men man kan även se varumärken som återkommer lite var stans. Maria Nila, Kevin Murphy och Davines är några av de varumärke som har blivit nominerade till olika priser inom kategorin hår inför årets Swedish Beauty & Cosmetics Award. Dessa tre märken har blivit uppmärksammade på många håll och har även vunnit olika bäst i test-priser i tidningar och på skönhetsbloggar.

Schampo för ett hållbart samhälle

Det alla tre märken har gemensamt är att de vill främja ett mer hållbart samhälle genom att ta fram hårprodukter utan parabener och sulfater. Dessa tre varumärken innehåller istället olika ingredienser från växtriket, som gurka, ingefära och extrakt från olika blommor. Idag har forskningen på alternativa ämnen i hud- och hårvårdsprodukter kommit så pass långt att dessa schampon alltså vinner bäst i test gång på gång.

Vad funkar bäst för ditt hår?

Det finns så klart även många traditionella varumärken som vunnit bäst i test, som t.ex. Kerastase, Lanza och Wella. Den slutsats man kan dra av den stora variationen av varumärken som vinner i olika test är att det här med hårvård ofta är väldigt individuellt. Vill du ha naturliga ingredienser eller ett mer traditionellt schampo som gör rent som du är van med? Det är upp till dig att välja och att hitta det schampo som vinner din egen bäst i test.

24 maj, 2017

About Author

admin


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv