Tips om tillbehör till pool och spabad
Allmänt, Hus & Hem, Tips

Tips om tillbehör till pool och spabad

Finns det något bättre än att hänga vid din pool en solig sommardag? Eller krypa ner ditt spabad efter en stressig dag på jobbet? Pool eller spabad är den perfekta lösningen för lyxig avslappning.

Men för att din pool eller ditt spabad ska bli den oas du vill att den ska vara så behövs en del produkter. Poolen eller spabadet behöver rengöras, kanske värmas upp och skyddas mot väder och vind. Dessutom gör möbler, ett tak och andra tillbehör platsen runt poolen till en plats för fler tillfällen än enbart bad. Vi tipsar dig om produkterna som optimerar din pool- eller spaupplevelse.

Värme

Fryser du när du badar? Det finns flera alternativ för att du ska kunna njuta mer av din pool och förlänga badsäsongen. Poolvärmepumpar har länge varit populära, men om du är intresserad av ny teknologi är solfångaren en stark kandidat. Växelvärmare eller elvärmare är andra alternativ, varav den sistnämnda passar dig som har en mindre pool.

Överdrag och skydd

Det finns en uppsjö av olika överdrag och skydd att välja mellan. Viktigast är att skyddet hindrar männsikor och djur från att skadas om de ramlar i poolen. Ett överdrag bör skydda mot nedfallande smuts och mot avdunstning, men kan också hålla vattnet varmt.

Rengöring

Ett sandfilter som renar vattnet är en förutsättning för god poolhygien. Storlek och modell på filtret beror på vilken typ av pool och hur ofta den används. Om du vill vara sparsam med vattnet är det bra att installera ett cyklonfilter innan sandfiltret. Utöver detta behövs även produkter som gör att det går att tvätta poolkanter och botten, samt flera kemikaliska ämnen som neutraliserar och desinficerar vattnet.

Tillbehör

Spatrappor, sittdynor och nackstöd till ditt spa eller trappa och belysning till din pool. Det finns en mängd olika möbler och tillbehör som förgyller spa- och poolupplevelsen.

Vi kan tipsa om Folkpool, som har ett brett sortiment av produkter för din pool eller ditt spabad. Foolkpool är Sveriges största leverantör av swimmingpooler och spabad.

9 juni, 2017

About Author

admin


ONE COMMENT ON THIS POST To “Tips om tillbehör till pool och spabad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv