Tips på doppresenter
Allmänt, Familj, Fritid, Tips

Tips på doppresenter

Är det dags att gå på dop eller namngivningsceremoni? Då är det med andra ord dags att leta presenter! Det hör nästan till att barn ska få dubbletter av mer traditionella och populära doppresenter. Men om du vill undvika detta och ge det nya barnet en lite mer unik och personlig present så finns det gott om fina gåvor att hitta.

Ett tips är att tänka just personligt. Finns det någon koppling mellan dig och barnet, eller kanske till föräldrarna? Utgå från den kopplingen och leta en gåva som passar. Det behöver varken vara svårt, krångligt eller innebära att man måste göra något själv annat än att klicka på en köp-knapp i en webbshop. Det kan handla om barnets namn eller gemensamma minnen, en önskan om något i barnets framtid eller något som barnet kommer förknippa med dig när det växer upp.

Doppresenter som går i arv

Ett annat tips är leksaker som är rejäla och hållbart tillverkade för att tåla så väl ett barns omilda lek som att ärvas vidare i generationer. Träleksaker är exempel på populära leksaker här, så väl klassiska föremål som mer moderna och trendiga leksaker. Fina speldosor eller mobiler är också ett tips. Det får dessutom gärna vara ekologiska leksaker!

En doppresent kan egentligen vara vad som helst. En fin bok med en hälsning på insidan av pärmen, ett mjukt gosedjur som barnen kan leka och mysa med eller fina sängkläder som används till vardagsbruk under många år framöver. Det är bara din fantasi som sätter gränser!

10 maj, 2017

About Author

admin


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv